Hydrangea :: Textura #22 (08.03.19) – UA

3

Українська  English

3_2

Ти виросла в сім’ї любителів музики. Розкажи як розвивались твої музичні смаки. Що слухала до того, як сформувались твої теперішні смаки?
– Я виросла з бабусею і дідусем, і вже до мого першого дня народження вони “потрясли” мене класикою. Думаю, що несвідомо це одразу відкрило мої вуха до музики. Я була великим фанатом Моцарта, хаха. Згодом мій дядько відкрив для мене цілу музичну культуру психоделічного року, джазу, блюзу і т.д. Він також любив acid музику з 90-х років, і я думаю, все почалося якраз звідти.

Відомо, що на тебе, як продюсера, сильно вплинули роботи від Voices From The Lake. А які продюсери і лейбли найбільш актуальні для тебе зараз ?
– Так, справді, і це досі актуально. Я дуже регулярно слухаю їх музику, яка завжди мене надихає. Сьогодні важче виділити конкретного артиста чи лейбл, враховуючи, що я постійно відкриваю багато нових талантів. Це трохи нагадує “пошук голки в копиці сіна”, як ми говоримо у Франції :) Останнім часом я дуже багато слухаю старі альбоми від Plastikman (якщо не сказати щодня), я вважаю, що всі вони просто блискучі і досконалі .

Якщо говорити про французьку сцену електронної музики, хто з місцевих продюсерів чи діджеїв для тебе найбільш цікавий на даний момент?
– Як ви знаєте, мої смаки дуже схиляються в сторону італійських артистів і їх звучання. Але, звичайно, є і французькі артисти, які мені дуже подобаються, зокрема з таких лейблів як PreceptNVNAWarok,  Ōtium  або Kornarion.

Крім виступів ти любиш і сама подорожувати. Чи є якийсь особливий клуб, який відклався тобі у памяті і ти могла б порекомендувати?
– Я не з тих, хто багато тусується на вечірках, віддаю перевагу насолоджуватись тихими моментами з друзями, щоб слухати музику та ділитися напоями. Однак, повинна сказати, що я дуже ціную події, що відбуваються в міланському Acquario або Moog в Барселоні.

2

Ти недавно писала, що працюватимеш над створенням свого лайв-сету. Чи можеш поділитись іншими своїми музичними планами на цей рік?
– Це правда, і я сподіваюсь, що зможу впоратись з цим викликом в найближчі кілька місяців. Дуже багато роботи, знаючи, що паралельно я повинна закінчити інші музичні роботи (EP, ремікси, треки) в додаток до виступів. Я не є продюсером, що створює музику швидко, оскільки для мене важливо брати час на те, що створюю. Я думаю вже це буде досить хорошим досягненням на 2019. Але рік тільки починається, тому давайте подивимось, що може статись…
(Примітка: Кілька днів тому вийшов трек Messiahwaits – Blackened (Hydrangea Remix) на корейському лейблі Ameniia (цифра + вініл).
А вже 28 лютого заплановано також вихід роботи Morning Dew на лейблі Anekoic Records

Серед твоїх хобі значаться фотографування, дизайн, подорожі, але помітно, що ти теж полюбляєш робити нові тату і навіть дивитись футбол. Це також твої захоплення?
– Хаха, у тебе дуже хороше око. Це правда, я нещодавно почала робити татуювання, і вже є багато (занадто багато) ідей для наступних. Що стосується футболу, то повинна сказати, що я  його не могла терпіти раніше, але минулого року пішла подивитись гру і дуже добре провела час. Плюс, більшість моїх друзів люблять його, тому досить весело обговорювати.
Не скажу, що це стало хобі, фотографія залишається моєю улюбленою справою після музики.

Що тобі запам’яталось з останнього візиту в Україну і чи знаєш щось про Львів?
– О, мій останній візит до України з командою Rhythm Büro був просто чарівним. У нас був чудовий вікенд на фестивалі Natura, який вони організували на березі штучного озера (прим. Київське водосховище). Протягом ночі були також дощ і гроза , але це нікого не зупиняло танцювати. Магічно!
На даний момент я нічого не знаю про Львів і не роблю жодних досліджень, оскільки хочу зробити своє відкриття, що робить поїздку ще більш красивою :)

P.S.
Приєднатись і послухати Hydrangea можна на нашому найближчому івенті Textura #22 :: Hydrangea (France), 08.03.19

interview – Karma Detalis

Українська  English

 

Posted on: February 24, 2019, by : max